Teollisuusautomaation ratkaisut
Varsinais-Suomen alueelle

Automaatiokeskukset uusiin ja modernisoitaviin koneisiin ja laitteisiin

Autoplan Oy tarjoaa teollisuusautomaation palveluita yli 20 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja valmistamme uudet koneet ja laitteet tai modernisoimme vanhat jo olemassa olevat laitteistot.

Toimimme Turusta käsin koko Varsinais-Suomen alueella sekä tarvittaessa kauempanakin. Asiakkaitamme ovat teollisuuden toimijat, maansiirto- ja kuljetusliikkeet sekä ravintoloiden ulkomyyntipisteiden toimittajat.

Tarpeen kartoituksesta valmiiseen suunnitelmaan

Autoplan auttaa, kun uuden laitteen/koneen kehittämisessä sekä vanhan koneen modernisoinnissa. Ensin selvitämme asiakkaan tarpeet sekä mitä toimintoja laitteelta halutaan. Kartoitettuamme toiveet esitämme toteutustavan sekä mahdolliset lisäideat.

Kartoituksen jälkeen aloitamme teollisuusautomaatiokeskuksen suunnittelutyö. Suunnittelussa huomioimme mm. miten laitetta käytetään ja tarvitseeko se esimerkiksi radio-ohjausta. Selkeän suunnitelman synnyttyä, aloitamme varsinaisen ohjelmasuunnittelun sekä keskuksen layout-suunnittelun, johon kuuluvat myös projektin sähköpiirustukset.

Keskuksen valmistuksesta käyttöönottoon

Valmis suunnitelma siirtyy verstaamme puolelle, jossa valmistamme keskuksen. Asennuksesta vastaa useimmiten joku toinen taho, mutta teemme asennuksia satunnaisesti myös itse. Olemme aina mukana laitteen käyttöönotossa, jonka jälkeen toimitamme loppudokumentit eli piirustukset, sähkökuvat ja ohjelmalistauksen, asiakkaalle.

Valmiin keskuksen huolto- ja varaosapalvelu

Asiakas vastaa itse mahdollisista laitteen huoltotarpeista. Kauttamme on saatavissa kaikki automaation yleiset varaosat. Tarvittaessa hoidamme myös laitteen huollon.

Palvelemme kaikissa teollisuus­automaation
keskus­valmistus­tarpeissa

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.